PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU NEWSLETTERU

Děkuji, nemám zájemX

TAURIS GOLD

10
apr

TAURIS GOLD

Tauris Gold Carmen saláma je trvanlivý tepelne neopracovaný mäsový výrobok. Suchá saláma, ktorá je zložená z čerstvého bravčového a hovädzieho mäsa pochádzajúceho z vlastnej mäsovej rozrábky. Bravčové mäso použité do výrobku je opracované špeciálnym rezom. Mleté mäso je mleté nahrubo, čo dodáva produktu typickú hrubozrnnú mozaiku, kde sú vidieť veľké kusy bravčového mäsa. Saláma má typickú hnedočervenú farbu po pridanej červenej paprike. Vôňa a chuť salámy je príjemná, po použitých surovinách a údení. Proces sušenia trvá až 21 dní. Výrobok obsahuje až 123 g mäsa na 100 g výrobku.
Tauris Gold Mediteran saláma je trvanlivý tepelne neopracovaný mäsový výrobok s delikátnou lahodnou jemne sladkou chuťou a výraznou arómou. Unikátna intenzita vône, chuti a sýtej tmavočervenej farby výrobku je výsledkom použitia čerstvej chudej bravčovej suroviny najvyššej kvality. Použité bravčové mäso je rozrobené vo vlastnej rozrábke. Výrobok je vyrábaný kombináciou fermentácie, údenia studeným dymom z bukového dreva a pomalého zrenia do požadovanej kvality. Proces celkového zrenia trvá až 28 dní. Výrobok obsahuje až 135 g mäsa na 100 g výrobku.
Tauris Gold Nitran´77 je trvanlivý tepelne neopracovaný mäsový výrobok. Inšpiráciou pre výrobu tejto salámy bola klasická pôvodná receptúra pochádzajúca z Nitry z roku 1974 s autentickým prstencom a grafikou. Ako základná surovina pri výrobe Nitran ´77 sa používa špeciálne upravené bravčové a hovädzie mäso. Samozrejmosťou je čerstvosť mäsa z vlastnej rozrábky. Výrobok je plnený do kolagénového obalu, má slanšiu chuť a je výrazne korenený. Vôňa je príjemná a aromatická po koreninách a dyme. Technologický proces fermentácie a sušenia trvá až 28 dní. Výrobok obsahuje až 150 g mäsa na 100 g výrobku.

TAURIS


TAURIS GOLD

Tauris Gold Carmen saláma je trvanlivý tepelne neopracovaný mäsový výrobok. Suchá saláma, ktorá je zložená z čerstvého bravčového a hovädzieho mäsa pochádzajúceho z vlastnej mäsovej rozrábky. Bravčové mäso použité do výrobku je opracované špeciálnym rezom. Mleté mäso je mleté nahrubo, čo dodáva produktu typickú hrubozrnnú mozaiku, kde sú vidieť veľké kusy bravčového mäsa. Saláma má typickú hnedočervenú farbu po pridanej červenej paprike. Vôňa a chuť salámy je príjemná, po použitých surovinách a údení. Proces sušenia trvá až 21 dní. Výrobok obsahuje až 123 g mäsa na 100 g výrobku.
Tauris Gold Mediteran saláma je trvanlivý tepelne neopracovaný mäsový výrobok s delikátnou lahodnou jemne sladkou chuťou a výraznou arómou. Unikátna intenzita vône, chuti a sýtej tmavočervenej farby výrobku je výsledkom použitia čerstvej chudej bravčovej suroviny najvyššej kvality. Použité bravčové mäso je rozrobené vo vlastnej rozrábke. Výrobok je vyrábaný kombináciou fermentácie, údenia studeným dymom z bukového dreva a pomalého zrenia do požadovanej kvality. Proces celkového zrenia trvá až 28 dní. Výrobok obsahuje až 135 g mäsa na 100 g výrobku.
Tauris Gold Nitran´77 je trvanlivý tepelne neopracovaný mäsový výrobok. Inšpiráciou pre výrobu tejto salámy bola klasická pôvodná receptúra pochádzajúca z Nitry z roku 1974 s autentickým prstencom a grafikou. Ako základná surovina pri výrobe Nitran ´77 sa používa špeciálne upravené bravčové a hovädzie mäso. Samozrejmosťou je čerstvosť mäsa z vlastnej rozrábky. Výrobok je plnený do kolagénového obalu, má slanšiu chuť a je výrazne korenený. Vôňa je príjemná a aromatická po koreninách a dyme. Technologický proces fermentácie a sušenia trvá až 28 dní. Výrobok obsahuje až 150 g mäsa na 100 g výrobku.

TAURIS